Start » Öka dina chanser att vinna på spel

Öka dina chanser att vinna på spel

Vi spelar som aldrig förr. Varje år omsätts miljarder inom spelbranschen. Förutom spänningen är det förhoppningarna att vi ska ta hem storkovan som lockar. Det är alltid fördel huset, det är det viktigt att komma ihåg, fast det finns böcker som ökar våra chanser att vinna på spel. Som nybörjare så går det att ta hjälp av rutinerade spelare för att oftare vinna på spel.

Böckerna är ofta baserade på egen rutin om hur de lärde sig att bemästra spelet genom att agera på ett visst sätt i olika situationer. Andra bygger helt enkelt på matematik och statistik som visar hur du bör handla för att vinna på spel. Vissa böcker är riktigt legendariska och har stått sig i flera årtionden, trots att sättet vi spelar på har ändrats. Böcker om olika spelteorier är riktiga storsäljare. Särskilt nu när vi lever i en tid när det går att spela överallt på nätet. Det här betyder också att de flera populära spelteoriböcker att kommit ut i nyutgåvor där de är anpassade till spel på internet.

Vinna på spel med hjälp av teoriböcker

En av de böcker som fortfarande har hög status, och som flera författare låtit sig inspireras av är ”Beat the dealer”. En bok som skrevs redan 1962 av Thorpe. Det har var en bok som fick en sådan genomslagskraft att de som ägde casinona ville ändra reglerna i Blackjack. För nu ansåg de att det var fördel kunden att vinna på spel. Detta fick de aldrig igenom utan reglerna är desamma. Boken finns fortfarande att köpa och räknas fortfarande som en av de bästa som skrivits.

Det finns många kända böcker om att vinna på spel. Till och med Bingo går att vinna med rätt strategi. Du kan inte påverka vilka kort, bollar eller nummer du får. Genom att läsa på om statistik kan du dock göra det rätta valet, vilket gör att du kan vinna på spel oftare.
Vinna på spel är inte bara en fråga om tur