Start » Råd från en online spelare till en annan

Råd från en online spelare till en annan

online spelare tips från proffsen
Fler och fler upptäcker tjusningen med att spela på internet. Antalet online spelare ökar stadigt. Det här gör att vi även läser allt mer i tidningarna om pokerproffs. Vi får nya idoler att se upp till. Inom pokervärlden finns det idag riktiga megastjärnor som inte längre enbart figurerar i sportdelen. De här personerna tjänar miljontals kronor på sin talang. Ja, det är faktiskt inte tur att vinna när det gäller spel på proffsnivå. Flera av proffsen har skrivit böcker de ger tips för online spelare samtidigt som de bjuder på sig själva.

Kända böcker för online spelare

Det finns flera kända böcker som översatts till svenska som är skrivna av pokerproffs. En av dessa är ”No Limit Hold’em” skriven av Dan Harrington. I pokerkretsar är han mer känd som ”Action Dan”. Ett namn som syftar på hans spelstil. Dan Harrington har bland annat vunnit WSOP. I boken ger han sina tips om hur du bäst lyckas i olika pokerturneringar. Turneringar är nämligen oerhört populärt bland online spelare.

En av de mer kända böckerna är ”Hold’em poker för avancerade spelare” är en bok som ses som en milstolpe i pokervärlden. Den är skriven av Davis Slansky och Mason Malmuth. Det här är en av de böckerna som kommer att leva kvar länge. Den har fått folk att ändra sin taktik i spelet. Eftersom den är så högt rankad så kom den i en nyutgåva för att passa bättre för online spelare

”Spela poker som proffsen” är en annan bok som en legendarisk pokerspelare är författare till. Den är skriven av Phil Hellmut. Han är en av världens mest kända pokerspelare och den yngste som någonsin vunnit WSOP. Han har även tagit online spelare under sina vingar eftersom han själv älskar att spela poker online. I boken delar han med sig av flera av sina bästa tips.